RM RM RM RM

assalamualaikum kawan2 ku yang dirindui selalu, apa khabar kalian semua? harap2 sihat hendaknya..ahuh..ok nak bgtau ni..Dato' kesayangan kita..Dato' Ron ada menyumbangkan RM1000 untuk kelas kita, tenkiu to Dato' :) so..NAD suruh aku sampaikan berita gembira lagi mengujakan ni kat korang semua..kitorang rancang nak buat t-shirt kelas yang akan dibuat mengikut design kecik dan seterusnya akan dihandle oleh kecik sampaila baju tu siap..but before that..kene la tanya pendapat korang2 sumer..so korang setuju tak? kos buat t-shirt tu dalam rm15 sorang..setelah dikira dengan mencongak menggunakan ilmu hisab..maka ada la lagi lebihan wang dalam rm 500 lagi..jadi jomla kita pikir reramai apa kita nak buat dengan wang lebih tu..nak melabur dalam ASB ka..nak bercuti ke Malibu..atau pun nak masuk skim cepat kaya...sebarang cadangan boleh dikemukakan kat dalam blog ni..time konvo nanti pun kita bley diskus..senang ja nak perabeh duit..tak gitu..cit..ok lah...u all take care..muahhhhhhhh

-HAS-

2 comments:

雪糕 said...

^^ 謝謝你的分享,祝你生活永遠多彩多姿!........................................

HermanDHovis said...

Better say nothing than nothing to the purpose. ........................................

Post a Comment